deGeneratii


Era cat`pe`ce sa postez ceva oribil azi… dar am fost inspirat, si am dat peste o melodie foarte tare, si un videoclip pe masura.

Asadar… revenii la treaba cu copiii din ziua de azi, fie ei emo, mane, coca, pitzi (nu de la nationala), etzeterea, care au alte preocupari decat cele naturale, firesti… but who are we to judge???

Si noi am fost originali la varsta noastra… sau nu… am copiat pe „vanilie inghetata”, pe „grabestete intr-un fel” (asta chiar nu stiu cum sa il traduc), ori „bajetii de la coltul blocului”(dupe care murea fetele, dupe ala blondu` Aron), dar iata ca „generatia de aur” adica parintii nostri,aveau un mod inedit de a socializa (personal imi place), care era modul lor de distractie, pastrand insa limitele toturor afirmatiilor de mai inainte.

Asa ca emo chidz, puneti mana pe straie, si jos textila… ca nici nu stiti cat de bine se comunica naked…

Si ca sa le aratam copiilor emotivi din ziua de azi, ca nu au fost singurii cu probleme de comunicare, ca si inaintasii lor din anii 2000 si ceva sau mai putin ceva… postam in continuare un videoclip, care pe final iti provoaca o polutie instant, vorba lui Bendeac, la auzul glasciorului zglobiu al gagicii luzarite (looser – perdant, fraierica geamnatan).

Reclame
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: