Banc pe tanc! Ep. 3


Un psihopat trăgea după el o fetiţă, noaptea, printr-o pădure întunecată şi deasă. Fetiţa: – Mi-e frică! Mi-e frică! La care psihopatul: – Da’ mie, că mă-ntorc singur ?

O femeie a apelat la un chirurg plastic sa-i reduca dimensiunile buzelor vaginale deoarece sunt prea mari si falfaitoare. De rusine, a insistat ca operatia sa fie tinuta secreta, medicul fiind de acord. Dupa operatie, trezindu-se din anestezie, a gasit 3 trandafiri asezati cu grija pe noptiera. Indignata, si-a sunat imediat medicul: – Parca v-am rugat sa nu spuneti nimanui despre operatia mea! Medicul i-a spus ca a indeplinit intocmai dorinta ei de confidentialitate si ca primul trandafir e de la el: – M-a intristat gandul ca treceti prin asta de una singura…

– Si al doilea trandafir?

– Al doilea trandafir e de la asistenta mea. Din simpatie, pentru ca si ea a suferit aceasta procedura cu ceva timp in urma.

– Dar al treilea trandafir? Al treilea e de la un domn de la sectia de arsi de deasupra. A vrut sa va multumeasca pentru noile lui urechi.

Sotia: E bunã ciorba? Sotul: Ai chef de ceartã?

Un negru, in Sahara, la pescuit intr-o oaza… cald… singur… Prinde pestisorul de aur. Pestisorul: YO! Daca imi dai drumul iti indeplinesc 3 dorinte. Da’ repede ca ma grabesc! Negrul, happy, tremurand de emotii: -hmmm…. 3 dorinte…. repede… aaa… pai… In primul rand vreau sa ma faci alb… foarte alb… cel mai alb… …in al doilea rand vreau apa… sa am tot timpul apa… multa apa… foarte multa apa… …si in al treilea rand vreau sa vad tot timpul pizde… multe pizde… incredibil de multe pizde… Sta pestisorul de aur si se gindeste 3 secunde si BING!!! …il face scaun de WC intr-o toaleta de femei…

O batranica astepta in statia de tramvai. Cind vine primul tramvai, il intreaba pe baiatul care statea linga ea: – Maica, ce tramvai e? – 13, mamaie! – Esti sigur? – Normal! De ce? – Pai asa am vazut si eu scris pe un gard „p**a” si, cind colo, era depozit de lemne.

Conferinţa ţinută pe internet de preşedintele României, Traian Basescu, care observă: – În ultimele 5 minute am primit 1 milion de mesaje cu aceeaşi întrebare: „Vor fi cândva majorate salariile?” … Cred că-i SPAM

Banana si vibratorul stateau pe noptiera. Banana intreaba: – E prima data pentru tine? Vibratorul spune: – Nu. Banana: – Atunci de ce tremuri asa? Ca ma sperii si pe mine!

Reclame
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: