Verde stop!!!


Cred ca sunt unul dintre acei romani care nu mai stiu in cine sa mai aiba incredere, nu mai stiu in mainile cui sa incredinteze sperantele de mai bine, nu mai stiu aidoma cetateanului turmentat cu cine sa voteze la alegerile din 22 noiembrie.

Democrat din tata`n fiu, nu accept sub nici o forma varianta comunistilor PSD, si implicit a prostanacului de Geoana. Nu ma ascund. Nici varianta Basescu nu imi surade prea mult. Asta se trage cam de cand au facut guvernul cu PSD, refacand astfel FSN-ul din `90. As fi optat pentru Antonescu, pana cand la o confruntare la care a participat un tanar de 35 de ani… mi-am schimbat total opinia despre clasa politica actuala. Asa ca imi doresc o noua suita de tineri politicieni, inteligenti, culti, cu viziune clara asupra viitorului tarii, si a folosirii cu succes a resurselor actuale, construirea unei economii serioase. Stiu… acestea puteti spune ca nu sunt tocmai prerogativele unui presedinte. Insa daca el gandeste intocmai, inseamna ca are si o echipa aidoma lui.

Mi-a placut mult de acest tanar, care sper sa nu ajunga in curtea vreunui partid securist (PSD, PC, PD-L) in viitor, ci sa continue cu proiectul de care s-a apucat, pentru ca votul meu sa nu fie aruncat in vant. Stiu ca cel putin la alegerile din 22 noiembrie, votez pentru prima data cu inima deschisa, si stiu ca nu votez cu Patriciu, Hrebenciuc, Mitrea, Oprisan, Voiculescu).

De aceea votez Partidul Verde, votez Remus Cernea pentru presedintele Romaniei.

Colegii mei, imi zic ca asa ii dau un vot lui Geoana. Nu e adevarat. Daca toti gandesc ca ei, sa nu dea votul cuiva, si nu sa voteze asa cum si-ar dori, vor vota cu Base sau Crin. Geoana oricum intra in turul 2 pentru ca PSD e un partid cu influente foarte mari la nivel local. Asa ca orice candidat ar afisa PSD el va intra intotdeauna in finala. Cine ma contrazice???

Asa ca in turul doi Crin va face jocul lui Base si va fi prim-ministru al Romaniei. Daca nu atunci el va fi la randul lui prostanacul 2 pentru ca va alege prostanacul 1.

Concluzie… Votati cu inima nu cu fostii securisti sau comunisti.

Noi vrem respect!

Reclame
  • Fix așa – Bambucea
  • 19 noiembrie 2009

  Romanii nu sunt pregatitit sa voteze un astfel de om. In primul rand el nu vorbeste popular – ceea ce face ca mesajul lui sa nu poata fi decodat de receptor – omul de rand nu intelege discursurile elevate!!

  De ce crezi ca Geoana a renuntat la speech-urile din 2004 de ministru de externe, ambasador la Washington etc. – nu avea priza la public, l-a urechit Iliescu si l-a „reinventat”.

  • Dăi băiatu dăi… Dă așa, dă așa, fix așa… Păi ai vrea să vorbească fix așa ca bambucea? Geoană se comportă fix bambucea. Spune măcării!

  • dă-i băiatu`, dă-i …fix aşa STOP fix aşa!
  • 19 noiembrie 2009

  BTW – „noi vrem respect” e marca Realitatea TV adica Vintu :))

  • OMU
  • 20 noiembrie 2009

  Recunosc faptul că şi eu l-am remarcat pe d-l Cernea Remus ! Doar atât….!

  • OMU
  • 20 noiembrie 2009

  Nu partidul, ci un om care are partid in spate , ca asa se poarta pentru succes !

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: